Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

I Premi Carnet Jove per a Joves Dissenyadors de Moda

Darrera actualització: 15/02/2012

La directora general de Cultura i Joventut de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, Isabel Cerdà, i la directora de l'Institut Balear de la Joventut, Maria José Frau, han presentat, en el marc de la III Passarel·la Ars Nova, el I Premi Carnet Jove del Govern de les Illes Balears per a Joves Dissenyadors de Moda. A l'acte també hi han assistit la presidenta de la Fundació Ars Nova, Tània Frau, i el vicepresident de l'Associació Hotelera Palmanova-Magalu, Joan Espina, com a patrocinador.


Enguany la Fundació Ars Nova convoca la tercera edició de la Passarel·la Ars Nova, una iniciativa que pretén promocionar els dissenyadors de moda i difondre el seu talent i les seves creacions.


La Direcció General de Cultura i Joventut, a través de l'Institut Balear de la Joventut, que gestiona el Carnet Jove, enguany s'ha sumat a la iniciativa de la Fundació Ars Nova atorgant un premi específic de 3.000 euros adreçat als joves dissenyadors menors de 30 anys que siguin titulars del Carnet Jove. Hi poden optar joves de les Illes Balears i de totes les comunitats autònomes de l'Estat, sempre que siguin titulars del Carnet Jove i compleixin els requisits per participar a la Passarel·la Ars Nova: estar en actiu o cursar els dos darrers anys d'una carrera de l'àmbit de la moda.


A més de la dotació econòmica del I Premi Carnet Jove, els joves dissenyadors que participin en aquest certamen es beneficiaran de la projecció de la Passarel·la Ara Nova i també de la trobada i l'intercanvi amb dissenyadors consolidats i de prestigi que col·laboren en aquesta iniciativa, com Alma Aguilar i Rosa Estévez, entre d'altres encara pendents de confirmar.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears