Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Cloenda del curs de voluntariat internacional del programa Joventut en Acció

Darrera actualització: 30/01/2012

La directora general de Cultura i Joventut, Isabel Cerdà, ha assistit a l’acte de cloenda del curs internacional del Servei Voluntari Europeu ‘EVS a tool for active citizenship’ emmarcat en el programa Joventut en Acció, finançat per la Comunitat Europea i organitzat per l’Agència Nacional Espanyola i el Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de l’Agència Nacional Francesa i l’Agència Salto-Euromed.

Els objectius d’aquest curs són promoure l’intercanvi de voluntaris entre països del sud de la Mediterrània i la Unió Europea treballant en projectes comuns, donar suport a la creació de nous projectes del Servei Voluntari Europeu, reforçar la cooperació en el marc del treball juvenil i establir xarxes de treball entre les organitzacions participants.

La tercera fase d’aquest curs es va iniciar el passat 23 de gener i ha comptat amb la participació de 24 persones provinents d’Espanya, França, Grècia, el Marroc, Algèria, Egipte, Líban i Tunísia, totes elles vinculades de manera professional o voluntària amb entitats juvenils, grups de joves o ens públics interessats en la presentació de projectes en el marc del programa Joventut en Acció.

El curs es va iniciar a Palma el maig de 2010, i la primera i segona fase han comptat amb la participació de 30 alumnes d’onze països. Durant el curs s’ha treballat la vesant formativa d’entitats i futurs voluntaris, s’han definit els projectes de voluntariat i s’han implementat a les respectives entitats d’acollida i als diferents països. La tercera fase, d’avaluació, ha servit per valorar les dues primeres i per donar difusió als projectes.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears