Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Lliurament dels premis del Sorteig de Nadal del Carnet Jove 2011

Darrera actualització: 19/01/2012

La directora general de Cultura i Joventut, Isabel Cerdà, i la directora de l’Institut Balear de la Joventut, María José Frau, han lliurat els premis del Sorteig de Nadal del Carnet Jove 2011.

A l’acte també hi han assistit Raquel Barreira, del departament de Banca de Particulars de l’entitat financera “la Caixa”, i Joan Alenyar, director de Col·lectius de “Sa Nostra”, Caixa de Balears, representants ambdós de les entitats patrocinadores del Carnet Jove. Per part de les empreses col·laboradores, han assistit Pablo Forner i Fátima Msiah, en representació de Baleària, i Carlos i David Ruano, gerents de Fotos Ruano.

El primer premi, consistent en un viatge a París per a dues persones, ha estat per a Isabel Guarachi Quiñones, mentre que el segon premi, consistent en un viatge a Madrid també per a dues persones, ha estat per a Sofía Delgado Serra. Pau Cladera Pons, Iziar Treviño López-Esteve i Andrea Urbano Salinas han estat premiats amb sengles viatges entre illes per a dues persones.

D’altra banda, Francisco Javier Comino del Olmo, Toni Adrover Jaume i María Isabel Gutiérrez Sabio han guanyat una tauleta tàctil, i Margalida Álvarez Manresa, Marta Morey Ramos i Catalina Maria Canyelles Duran, una càmera de fotos.

Finalment, les persones següents han guanyat unes ulleres de sol: Rosa Llabrés Sans, Miguel Torres Vila, Susana Febrer Cardona, Joan Rigo Mercant, Laura Anaya Casado, Ailin Erize Orellana Zerpa, Marta Cristóbal Garzón, Llucia Picó Perelló, Xisco Vidal Nicolau i Montserrat Janer Casas.

En el Sorteig de Nadal del Carnet Jove 2011, hi han col·laborat les empreses Pepetravel, Baleària, Apartamentos Duquesa Playa (Eivissa), Amic Hotels (Mallorca), Fotos Ruano i Ópticas Florida.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears