Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Dues alumnes eivissenques guanyen el CREA, Premi Institut-Empresa 2010/2011

Darrera actualització: 01/12/2011

El director general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, Onofre Ferrer, ha participat a l’acte de lliurament dels CREA, Premis Institut–Empresa 2010/2011, acompanyat de Juan José Díez, secretari de la Confederació de la Petita i Mitjana Empresa de Balears, i dels representants de les entitats col•laboradores: César Nuño Pacheco, director general de Comerç i Empresa; Tomás Garrido, president de la Fundació Pime Balears, i Andreu Ramis, director de l’Obra Social de Sa Nostra Caixa de Balears.

Aquests premis volen reconèixer la iniciativa emprenedora i innovadora dels alumnes de Formació Professional destacant la importància que té la creació d’empreses com una forma de contribuir a reactivar la economia local i la generació d’ocupació i el reconeixement de l’esforç i la iniciativa dels professionals formats dins el marc de la formació professional.

Els CREA, Premis Institut-Empresa, promoguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i la Confederació de la Petita i Mitjana Empresa de Balears (PIMEB), i amb la col•laboració de la Fundació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM), la Direcció General de Comerç i Empresa (IDI) i “Sa Nostra” Caixa de Balears en aquesta edició han estat per dues alumnes de l’illa d’Eivissa.

Així, les alumnes Esperanza Serra Espejo i María Cortés Guasch, de l’IES Sa Blanca Dona d’Eivissa, han guanyat el CREA, Premi Institut-Empresa amb el projecte empresarial ‘Bienvenido a los 60’. Aquest projecte consisteix en l’organització i la realització d’activitats i excursions en grup al voltant de les Pitiüses destinades a persones de 60 anys o majors d’aquesta edat.

El premi consisteix en la dotació econòmica de 3.005,06 euros per la constitució de l’empresa, així com la cessió durant 6 mesos d’un local per ubicar l’empresa en el viver d’empreses d’Eivissa o d’una compensació econòmica única de fins a 2.500 euros, si la ubicació se situa en un altre lloc. Les guanyadores també comptaran amb productes i serveis de finançament oferits per l’entitat bancària Sa Nostra Caixa de Balears.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears