torna

Detall de la notícia

Imatge 792929

El conseller d’Educació i Cultura lliura la Medalla al Mèrit de la Conselleria al mestre eivissenc Ildefons Juan Marí

El conseller d’Educació i Cultura, Bartomeu Llinàs, lliura al mestre eivissenc Ildefons Juan Marí la Medalla al Mèrit de la Conselleria d’Educació i Cultura. Amb aquesta distinció, la Conselleria vol reconèixer la trajectòria professional d’aquest mestre, caracteritzada per la capacitat de lideratge, l’eficàcia i un alt sentit de la responsabilitat, especialment desenvolupada en la direcció del CEIP Puig d’en Valls durant els darrers 21 anys d’exercici docent. El president del Consell Insular d’Eivissa, Xicu Tarrés, ha assistit a l’acte.

Ildefons Juan Marí va començar a exercir de docent el 1973 com a mestre interí a Formentera. Després de passar un breu període al CEIP Santa Gertrudis, Juan Marí  recalà al CEIP Jesús, on continuà la seva tasca de docent durant onze anys, fins el 1987.

En aquesta data, Juan Marí passà a formar part de l’equip docent del CEIP Puig d’en Valls, on ha treballat 23 anys, els darrers 21 com a director del centre, on ha estat promotor d’experiències orientades a la millora del rendiment acadèmic dels seus alumnes. L’experiència adquirida en els anys previs, així com l’esmentada capacitat de lideratge i la seva dedicació han marcat l’evolució positiva de l’escola en les dues darreres dècades, amb la introducció de programes d’ús de les noves tecnologies, de convivència, d’atenció a la diversitat, de medi ambient i de projecció europea del col•legi.