torna

Detall de la notícia

Imatge 1542718

El vicepresident i conseller de Presidència, Antonio Gómez, ha estat en el rodatge de la pel • lícula 'Dóna muss man durch'

El vicepresident i conseller de Presidència, Antonio Gómez, ha visitat avui el rodatge de la pel•lícula alemanya 'Dóna muss man durch', en coproducció amb la Warner. El film que està sent rodat a Mallorca és la segona part d'una trilogia basada en la novel•la 'Da muss man durch', de l'autor Rath Hans.
El productor alemany Alexander Thies i el productor espanyol Rolf Wappenschmitt han rebut l'vicepresente Antonio Gómez a la propietat La Fortalesa, al Port de Pollença. En el rodatge d'avui estaven els actors Jan Josep Liefers, Kameramann Martin Langer, Julia Jentsch, Wotan Wilke Möhring i Stephan Luca.

Antonio Gómez ha manifestat davant els mitjans de comunicació assistents que el Govern recolza fermament al sector audiovisual. "Apostem per ell com un sector important per a la nostra economia, la nostra societat i la nostra cultura i un dels objectius marcats és enfortir aquest sector, al qual considerem estratègic per a la nostra economia", ha exposat.

El vicepresident ha traslladat així al productor alemany d'aquesta pel • lícula, que el Govern ha posat en marxa el projecte de la Llei audiovisual, que pretén fomentar la creació, la producció, la distribució i l'exhibició de les obres audiovisuals elaborades a les Illes Balears, així com l'ampliació, la millora i la internacionalització del sector audiovisual de Balears i de les empreses que l'integren.

A través d'aquest projecte de llei es regula per primera vegada l'activitat audiovisual de la Comunitat Autònoma i s'articulen un seguit d'accions institucionals i mesures de foment d'aquesta activitat.