torna

Detall de la notícia

Imatge 6053812

Jornades Educar en temps de canvi. Referents i oportunitats

Els dies 16 i 17 de febrer se celebraran les jornades Educar en temps de canvi. Referents i oportunitats, dirigides a un total de 300 docents dels centres sostinguts amb fons públics de totes les etapes educatives i ensenyaments.

Aquestes Jornades, que han tingut un gran èxit d’inscripció -han realitzat la sol·licitud de participació un total de 428 docents-, es duran a terme de manera presencial a Mallorca, a S’Aljub des Baluard Museu. A Menorca, Eivissa i Formentera es podran seguir per streaming des de les seus dels CEP.

Participaran com a ponents figures destacades de l’educació com Mar Romera, Antonio Domingo, Manu Velasco, Xuxo Ruiz, Toni Vallespir i Tomeu Castell. Al llarg de 10 hores, ens proporcionaran una visió innovadora però real de les pràctiques educatives que duen a terme, a més de nombrosos elements de reflexió sobre aspectes relacionats amb l’atenció a la diversitat, l’art i el moviment com a elements motivadors, el paper de la Intel·ligència Artificial en el dia a dia de la pràctica docent, etc.