torna

Detall de la notícia

Imatge 6053770

La Conselleria d'Educació i Universitats es desplaça a Menorca i a Eivissa per explicar als centres públics que imparteixen FP el nou sistema de formació professional

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, es va reunir ahir i despús-ahir amb els directors i caps d’estudis de formació professional dels centres públics de Menorca, Eivissa i Formentera que imparteixen FP. Així, la primera de les dues reunions va tenir lloc el dimarts, 6 de febrer, a la seu de la Direcció Territorial d’Educació de Menorca (Maó), mentre que ahir dimecres es va dur a terme la segona al Recinte Firal d’Eivissa.   

La finalitat d’aquestes dues reunions, que a Mallorca es feren el passat 30 de gener, era informar els centres del full de ruta previst per la Direcció General amb motiu, sobretot, de l’entrada en vigor de la Llei orgànica d’ordenació i integració de la formació professional. Entre d’altres temes, també es va tractar sobre els decrets de desenvolupament curricular dels cicles formatius de grau bàsic, de grau mitjà i de grau superior amb vista als cursos 2024-2025 i 2025-2026, decrets amb els quals actualment s’està treballant.

La directora general va estar acompanyada del cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, Víctor Arjona; del cap del Servei d’Oferta Formativa i Infraestructures, Juan Antonio Martín; de la directora territorial d’Educació de Menorca, Alejandra Marqués, i del director territorial d’Educació d’Eivissa i Formentera, Juan Álvarez.