torna

Detall de la notícia

Imatge 6052252

La Conselleria garanteix la titulació als alumnes del CIFP Nauticopesquera

La Conselleria d’Educació i Universitats va informar ahir en el decurs de la Mesa Sectorial de l’Ensenyament que els alumnes del centre integrat de formació professional (CIFP) Nauticopesquera tenen assegurada la seva titulació per part de la Direcció General de la Marina Mercant del Ministeri de Transport i Mobilitat Sostenible.

Cal recordar que, després del procés d’estabilització impulsat en l’anterior legislatura, Marina Mercant amenaçà de no reconèixer les titulacions dels alumnes del CIFP Nauticopesquera donat que alguns docents no disposaven dels títols que exigeix la normativa internacional a l’hora d’impartir determinades classes específiques.

Des de la Conselleria d’Educació i Universitats es començà a fer feina des del primer moment per tal de donar solució a una problemàtica que afectava tant l’alumnat com també el personal docent del centre. D’aquesta manera, des de la Conselleria d’Educació i Universitats es perfilaran, de cara al pròxim curs escolar, les places del professorat del CIFP Nauticopesquera per assegurar que disposen de les titulacions que exigeix Marina Mercant perquè els alumnes del centre, una vegada finalitzats els seus estudis, els puguin convalidar.

En el dia d’avui els docents del CIFP Nauticopesquera que imparteixen classes ja disposen de la titulació que exigeix la Direcció General de Marina Mercant.