torna

Detall de la notícia

Imatge 6051662

Activitat de formació per a professorat d'FP – EDICIÓ DE VÍDEOS TIKTOK REELS

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Edició de vídeos TikTok Reels”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, tendrà una durada de 30 hores i es durà a terme del 7 de març al 19 de maig de 2024. Constarà d’una fase presencial per videoconferència (16 hores distribuïdes entre els dies 7, 14 i 21 de març, 11, 18 i 25 d’abril i 2 i 9 de maig de 2024) i d’una fase a distància (14 hores) mitjançant la plataforma Classroom.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de la família professional de Comerç i Màrqueting (COM) de l’IES Josep Miquel Guàrdia (Alaior).

2. Professors d’FP en actiu de la família professional de Comerç i Màrqueting (COM) de la resta de centres.

3. Altres professors de formació professional en actiu que puguin aplicar els continguts de la formació a l’aula i ho demostrin mitjançant una aplicació didàctica.

Objectius

  • Saber com crear vídeos des de zero.
  • Conèixer els tipus de gravació i les eines d’edició.
  • Aprendre quins són els vídeos que més funcionen.
  • Conèixer l’algoritme de TikTok i aprofitar l’abast orgànic que ofereix Instagram Reels.
  • Saber dissenyar un pla d’acció per fer-se viral.

 

Termini d’inscripció

Del 6 al 18 de febrer de 2024 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).