torna

Detall de la notícia

Imatge 5977592

Activitat de formació per a professorat d'FP – ENTRENAMENT EN HABILITATS DE COMUNICACIÓ I ATENCIÓ AL PACIENT (IES MARRATXÍ)

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació Entrenament en habilitats de comunicació i atenció al pacient. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, tendrà una durada de 20 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Marratxí els dies 12 i 13 de gener i 16 i 17 de febrer de 2024.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de les famílies professionals de Sanitat (SAN) i  de Serveis socioculturals i a la comunitat (SSC) de l’IES Marratxí, CEPA Francesc de Borja Moll (Inca), IES Albuhaira (Muro), IES Mossèn Alcover (Manacor), CEPA Mancomunitat des Pla (Vilafranca de Bonany), CEPA Calvià, IES Ramon Llull (Palma), IES Josep Maria Llompart (Palma) i IES Santa Margalida.

2. Professors d’FP en actiu de les famílies professionals de Sanitat (SAN) i  de Serveis socioculturals i a la comunitat (SSC) de la resta de centres de Mallorca.

Objectius

  • Aprendre a calibrar la situació valorant qui es té enfront.
  • Conèixer l’empatia, el calibratge i la relació (rapport).
  • Avaluar com influeix la nostra autoestima en les nostres relacions i les projeccions que feim respecte al nostre passat.
  • Prendre consciència del nostre punt de vista, les creences i els criteris i adaptar-los a la situació per arribar a un acord amb la persona que tenim enfront.
  • Alinear els objectius de l’organització, amb els propis i amb els del client o pacient.

 

Termini d’inscripció

Del 4 al 17 de desembre de 2023 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).