torna

Detall de la notícia

Imatge 5962428

25 professionals de 20 empreses de diferents sectors productius participen en el curs de tutors d'FP dual intensiva

El director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, Rafel Maura, va assistir ahir dimecres 29 de novembre a la sessió presencial del curs de tutors d’empresa d’FP dual intensiva que es va dur a terme a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca. En aquesta formació, impulsada per la Conselleria d’Educació i Universitats i la Cambra de Comerç de Mallorca, hi han participat vint-i-cinc professionals de vint empreses de diferents sectors (administració, informàtica, electricitat, hoteleria, atenció a la dependència, etc.)

Quant a la durada, s’ha realitzat al llarg del mes de novembre i ha combinat 6 hores de formació en línia, 6 hores de formació individual a través del campus virtual i 4 hores en una sessió presencial. Adreçada als tutors d’FP dual intensiva, l’objectiu d’aquestes sessions és compartir informació i coneixements sobre aquest itinerari educatiu, així com dotar d’eines i metodologies que els permetin desenvolupar amb èxit la seva labor de tutorització. Així, entre d’altres aspectes, reben informació sobre el context i la regulació de l’FP intensiva, la formació de l’alumnat en l’empresa, el desenvolupament formatiu, la gestió de l’alumnat, la resolució de conflictes o la programació i la planificació de la formació de l’alumnat.

Actuació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).