torna

Detall de la notícia

Imatge 5641264

Activitat de formació per a professorat d'FP – INTRODUCCIÓ A ODOO (2a part)

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Introducció a Odoo (2a part)”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 20 hores i es durà a terme del 21 d’abril al 15 de maig de 2023. Constarà d’una fase presencial per videoconferència (6 hores distribuïdes entre els dies 21 i 28 d’abril i 5 de maig de 2023) i d’una fase a distància (14 hores) mitjançant la plataforma Classroom.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Informàtica i comunicacions (IFC) que hagin certificat la primera part d’aquesta formació. 

2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Informàtica i comunicacions (IFC) amb bons coneixements d’Odoo. 

Objectius

  • Entendre com es fa l’extensió dels mòduls i el mòdul de llibreria.
  • Ser capaç d’afegir un nou camp a un model ja existent.
  • Saber com estendre models emprant l’extensió clàssica in-place.
  • Ser capaç d’estendre altres elements com vistes i dades, pàgines web, etc.

 

Termini d’inscripció

Del 22 de març al 2 d’abril de 2023 a través del Portal de serveis al personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).