torna

Detall de la notícia

Imatge 5641079

El CEIP Es Puig de Lloseta ambaixador del programa Erasmus + per alumnes i professors de 5 països europeus

\Al llarg de la setmana el centre ha desenvolupat  un ampli programa per donar a conèixer la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient a Mallorca 

\La directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, ha visitat el centre

\El proper mes d’abril alumnes i professors del centre visitaran Irlanda

 

La directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, se va sumar ahir als actes organitzats pel CEIP Es Puig de Lloseta amb motiu del Programa Erasmus + que desenvolupa aquest curs el centre.

Al llarg de la setmana una comitiva formada per 30 alumnes i 15 professors procedents d’Alemanya, Suècia, República Txeca i Romania participen de distints actes amb la finalitat de destacar la importància de l’economia circular, la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Actes que a més tracten de transmetre’ls els valors i les bones pràctiques de sostenibilitat a diferents municipis de Mallorca.     

El Programa d’intercanvi Erasmus+ tindrà continuïtat el proper mes d’abril quan 7 alumnes i 2 professors del centre faran una estància a Irlanda.

Erasmus+ és el programa de la UE per donar suport a l'educació, la formació, la joventut i l'esport a Europa. Per al període 2021-2027, el programa posa l'accent principalment en la inclusió social, les transicions ecològica i digital, i el foment de la participació de les persones joves en la vida democràtica.

El CEIP Es Puig de Lloseta és un dels centres educatius de les Illes Balears que té en marxa un dels programes europeus, Erasmus+.