torna

Detall de la notícia

Imatge 5635324

Activitat de formació per a professorat d'FP – GEOINFORMACIÓ PER A L'FP

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Geoinformació per a l’FP”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 17 hores i es durà a terme del 18 d’abril al 16 de juny de 2023. Constarà d’una fase presencial per videoconferència (14 hores) i d’una fase a distància (3 hores) a través de la plataforma Classroom.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de les famílies professionals d’Activitats físiques i esportives (AFD), d’Administració i gestió (ADG), d’Agrària (AGA), d’Arts gràfiques (ARG), de Comerç i màrqueting (COM), d’Energia i aigua (ENA), d’Edificació i obra civil (EOC), d’Hoteleria i turisme (HOT), d’Informàtica i comunicacions (IFC), d’Imatge i so (IMS), d’Indústries alimentàries (INA), de Maritimopesquera (MAP), de Sanitat (SAN), de Seguretat i medi ambient (SEA), de Serveis socioculturals i a la comunitat (SSC) i de Transport i manteniment de vehicles (TMV).

2. Altres professors d’FP en actiu que puguin aplicar els continguts de la formació a l’aula i ho demostrin mitjançant una aplicació didàctica.

Objectius

  • Conèixer els principis fonamentals de la geoinformació.
  • Descobrir múltiples fonts d’informació geogràfica més enllà de Google Maps.
  • Reconèixer les funcionalitats bàsiques i avançades d’un visualitzador de mapes web.
  • Entendre el potencial de la geoinformació aplicat a cada família d’FP.
  • Adquirir els coneixements bàsics dels sistemes d’informació geogràfica (SIG).

 

Termini d’inscripció

Del 17 al 28 de març de 2023 a través del Portal de serveis al personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).