torna

Detall de la notícia

Imatge 5541511

Afers Socials i Esports incrementa fins a 100.000 euros els ajuts per a l'adquisició de material per a l'esport adaptat

Aquesta convocatòria per primera vegada és específica i suma 50.000 euros més respecte de l’anterior

Finançat íntegrament amb fons europeus, el termini per presentar sol·licituds és fins a finals de febrer

 

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, publica per primera vegada una convocatòria específica destinada a ajuts per a proporcionar i facilitar l’adquisició de material perdurable per a la pràctica de l’esport adaptat. En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, els fons de la Unió Europea-Next Generation en finança la dotació total de 100.000 euros de què consta aquesta convocatòria, que suma 50.000 euros més respecte de l’anterior.

La finalitat és atendre les necessitats per millorar el material esportiu inventariable i no d’un sol ús per a la pràctica de l’esport adaptat, com cadires de rodes adaptades per a cada esport, paracanoes, bicicleta tàndem i guia, o pilota sonora.

En poden ser beneficiaris les federacions esportives de les Illes Balears, les delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles, els esportistes i clubs esportius.

En l’anterior convocatòria es varen beneficiar d'aquest ajut esportistes com Álex Sánchez Palomero, Úrsula Pueyo o Joan Reinoso, entre d’altres.

El termini per presentar les sol·licituds a aquesta nova convocatòria és fins al dia 28 de febrer del 2023.