torna

Detall de la notícia

Obert el termini per presentar les sol·licituds per participar en l'oferta pública d'ocupació interna i externa d'SFM

El Butlletí Oficial de les Illes Balears del passat 24 de desembre publica l’oferta pública d’ocupació interna i externa d’SFM corresponent als anys 2019 i 2020.

Es tracta del primer gran procés de promoció interna i d'incorporació de personal a SFM dels últims anys, ja que el darrer va ser l'any 2010. En un moment com l'actual, aquesta incorporació de personal reduirà la interinitat i donarà resposta a les necessitats de personal que té l'empresa pública per continuar millorant el servei. En breu es publicarà el procés d’estabilització del personal laboral no fix d’SFM.

Es convoquen, així, 13 places de promoció interna: 2 de responsable d'àrea, 3 de maquinista, 1 d'inspector/a d’operacions, 2 de gestor/a d’estacions, 1 de responsable de material mòbil, 1 de supervisor/a de material mòbil, 1 de cap de maquinista, 2 d'unitat de supervisió i intervenció.

Pel que fa a les places de torn lliure són un total de 30: 21 d'elles de maquinista, 5 de gestor/a d'estació, 2 administratiu/iva i 2 d'unitat de supervisió i interventor/a.

Les persones aspirants han de presentar una sol·licitud per a cada una de les categories i especialitats convocades en les quals volen participar, mitjançant la formalització del tràmit telemàtic corresponent disponible a la Seu Electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i a la web http://oposicions.caib.es.

Es pot consultar la convocatòria a: https://intranet.caib.es/eboibfront/ca/2022/11671/668485/resolucio-de-la-consellera-de-presidencia-funcio-p