torna

Detall de la notícia

El consell d'administració de SFM en convocatòria extraordinària ha aprovat les bases definitives de la promoció interna, externa i procés d'estabilització del personal laboral no fixe

El consell d'administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca avui reunit en convocatòria extraordinària ha aprovat les bases definitives de la promoció interna i externa corresponent a l'oferta pública d'ocupació 2019 i 2020 i el procés d'estabilització del personal laboral no fixe.

Es tracta del primer gran procés de promoció interna i d'incorporació de personal a SFM dels últims anys, el darrer va ser l'any 2010. En un moment com l'actual, aquesta incorporació de personal donarà resposta a la necessitat de l'empresa pública per continuar millorant el servei, tal com estava previst.

Es convoquen així 13 places de promoció interna: 2 de responsable d'àrea, 3 de maquinista, 1 d'inspector/a de operacions, 2 de gestor/a de estacions, 1 responsable de material mòbil, 1 de supervisor/a de material mòbil, 1 cap/a de maquinista, 2 d'unitat de supervisió i intervenció. Pel que fa a les places de torn lliure són un total de 30 places: 21 d'elles de maquinista, 5 de gestor d'estació, 2 administratius i 2 d'unitat de supervisió i interventor.