torna

Detall de la notícia

Imatge 5502387

La cinquena edició d'Euro Parlament reuneix a 250 alumnes a Palma

El Col·legi Liceu Francès Internacional de Palma ha liderat la cinquena edició d’Euro Parlament que se celebra del 14 al 16 de desembre a l’Auditòrium de Palma.

L’Euro Parlament Palma pretén reproduir, en petita escala, el funcionament del Parlament Europeu. Es tracta d’una espècie de joc de rol on cada jove representa a un diputat europeu i d’acord amb el país, el partit i la comissió d'on és membre ha de proposar i defensar resolucions i lleis susceptibles de millorar la situació europea.

A la darrera sessió plenària d’Euro Parlament ha participat el director general de Relacions Exteriors, Antoni Vicens, que ha subratllat la importància que té el Parlament Europeu per a la vida diària de les regions, i amb especial èmfasi dels territoris insulars. Vicens també ha recordat els consells que va rebre de la seva cap quan va treballar a la Comissió Europea com la necessitat d’estar unit al teu territori i defensar allò que diferencia uns dels altres.

La xarxa Europe Direct Illes Balears també ha col·laborat a l’edició d’enguany en el marc de les seves activitats de difusió europea amb els centres escolars.