torna

Detall de la notícia

Imatge 5487766

Consell de Govern: Es declara d'interès autonòmic les obres d'ampliació del CEIP Fornalutx

\ Es preveu construir un nou edifici de dues plantes que dotarà el centre de sis noves aules
\ Es tracta d’un projecte de més de 689.000 € que resoldrà els actuals problemes d’espai que té el municipi


El Consell de Govern ha aprovat avui declarar inversió d’interès autonòmic les obres d’ampliació del CEIP Fornalutx. El pressupost de l’obra prevista en aquest centre d’educació infantil i primària és de més de 689.000 €.
El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un nou edifici de dues plantes que dotarà el centre de sis noves aules.

Amb un pressupost de més de 689.000 € i un termini d’execució de vuit mesos una vegada iniciades les obres, aquesta nova infraestructura donarà resposta a les necessitats educatives del municipi.

Un projecte de millora de més de 689.000 € per a 35 alumnes a Fornalutx
Aquesta actuació de reforma i ampliació del CEIP Fornalutx dotarà el centre d’un nou edifici de dues plantes (PB+1), que tindrà sis noves aules i una superfície construïda de 383 m2.

El projecte té prevista la construcció del nou edifici de dues plantes a la zona ocupada actualment per l’aula unitària, fet que implica la demolició d’aquest edifici i dels vestuaris i les aules de suport existents.

El nou edifici planteja un accés des del nivell en què se situa actualment l’aula d’educació infantil i un segon accés a través d’una passadís des del carrer de sa Rutllana, que a la vegada farà de porxo de l’accés de la planta baixa.

A més, es distribuirà en dues plantes i s’organitzarà respecte d’un eix central ocupat pel distribuïdor i els accessos, des del qual s’accedirà a les aules i a la zona de serveis.

Cada planta disposarà de tres aules de grup, si bé les aules de planta baixa estaran separades per envans mòbils acústics que permeten crear-ne una de sola polivalent amb una superfície total de 95,35 m2.

Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Illes Balears.