torna

Detall de la notícia

Imatge 5487736

Consell de Govern: Declarades d'interès autonòmic les obres per les quals el CEIP Miquel Costa i Llobera de Marratxí s'amplia amb un menjador

\ A l’actualitat el centre ofereix el servei de menjador en aules modulars
\ En aquests moments, l’IBISEC ultima la redacció del projecte d’execució


El Consell de Govern ha aprovat avui declarar inversió d’interès autonòmic les obres per les quals el CEIP Miquel Costa i Llobera de Marratxí s’amplia amb un menjador. Aquesta actuació permetrà la retirada de les aules modulars en què actualment s’ofereix el servei de menjador i beneficiarà els 449 alumnes del centre i els futurs alumnes.
En aquests moments, la Conselleria d’Educació i Formació Professional, per mitjà de  l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) està finalitzant la redacció del projecte d’execució de les obres per les quals el CEIP Miquel Costa i Llobera (Marratxí) s’amplia amb un menjador.

Actualment, el CEIP Miquel Costa i Llobera de Marratxí ofereix el servei de menjador en aules modulars, amb la modalitat de cuina transportada. El nombre mitjà d’alumnes que utilitza aquest servei durant aquest curs 2022-2023 és de 128, i any rere any s’incrementa una mitjana de deu alumnes per curs.

Un nou menjador que beneficiarà més d’un centenar d’alumnes
L’ampliació del centre està prevista a l’àrea lliure situada a la cantonada nord de la parcel·la on s’ubica el CEIP i on s’ubiquen actualment les aules modulars.

La superfície construïda que s’ha d’ampliar és de 219 m2 i inclou un menjador de 103,80 m2, una cuina de 32,50 m2 i  banys de pati de (10,70 m2) que sumen un total de 147 m2 de superfície útil, i una porxada de 83,15 m2.

La construcció d’un menjador al CEIP Miquel Costa i Llobera permetrà la retirada de les aules modulars on s’ofereix actualment el servei.