torna

Detall de la notícia

Imatge 5483863

Activitat de formació per a professorat d'FP – INTRODUCCIÓ A LA LLENGUA DE SIGNES (IES CAP DE LLEVANT)

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Introducció a la llengua de signes”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 15 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Cap de Llevant (Maó) els dies 12, 19 i 26 de gener i 2 i 9 de febrer de 2023.  

Destinataris

1. Professors d’FP de la família professional de Serveis socioculturals i a la comunitat (SSC) de l’IES Cap de Llevant (Maó).

2. Professors d’FP de la família professional de Sanitat (SAN) dels centres de Menorca.

Objectius

  • Conèixer les característiques de la sordesa i les seves implicacions, així com la realitat de les persones sordes, la comunitat sorda i la llengua de signes.
  • Donar a conèixer els diferents recursos accessibles per a professionals i/o persones sordes, que es troben al nostre abast en l’àmbit cultural.
  • Aplicar les estratègies comunicatives i visuals per afavorir intercanvis comunicatius i establir una comunicació bidireccional.
  • Aprendre vocabulari bàsic en llengua de signes.

 

Termini d’inscripció

Del 5 al 18 de desembre de 2022 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).