torna

Detall de la notícia

Imatge 5447514

Activitat de formació per a professorat d'FP – PREVENCIÓ I ABORDATGE INTEGRAL DE LES FERIDES RELACIONADES AMB LA DEPENDÈNCIA (CIFP FRANCESC DE BORJA MOLL)

El pròxim 28 de novembre s’obrirà el termini per inscriure’s a la formació “Prevenció i abordatge integral de les ferides relacionades amb la dependència”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 20 hores i es durà a terme de manera presencial al CIFP Francesc de Borja Moll (Palma) els dies 14 i 28 de gener i 4 i 11 de febrer de 2023.  

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de la família professional de Sanitat (SAN) del CIFP Francesc de Borja Moll (Palma), CIFP Son Llebre (es Pla de na Tesa, Marratxí), IES Marratxí, IES Josep Maria Llompart (Palma), IES Mossèn Alcover (Manacor), IES Albuhaira (Muro), CEPA Mancomunitat des Pla (Vilafranca de Bonany) i CEPA Calvià.

2. Professors d’FP en actiu de la família professional de Sanitat (SAN) de Mallorca.

Objectius

  • Saber les diferents estratègies que poden ajudar a aconseguir un tractament adequat en funció del tipus de lesió.
  • Realitzar una correcta prevenció o tractament.
  • Adquirir els coneixements per diferenciar quan utilitzar cada un dels productes que existeixen al mercat i comprendre’n el seu ús i les seves indicacions.
  • Diferenciar les etiologies de les lesions.
  • Comprendre la importància de realitzar una correcta prevenció.

 

Termini d’inscripció

Del 28 de novembre al 15 de desembre de 2022 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).