torna

Detall de la notícia

Imatge 5316809

Quatre fotògrafs balears beneficiaris de les ajudes de creació participen amb l'IEB al festival Les Rencontres de la photographie d'Arles

Els fotògrafs balears Toni Amengual, Erola Arcalís, Tomeu Coll i Sílvia Prió, beneficiaris de les ajudes de creació 2020 de l'Institut d'Estudis Baleàrics, participen de la mà de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, en el festival de Les Rencontres de la photographie d'Arles (França).

L'IEB, mitjançant la seva assistència al festival, propicia que professionals internacionals de prestigi visionin els portafolis dels fotògrafs balears per contribuir a la producció i exhibició dels seus projectes, els quals formen part de la modalitat de fotografia documental.

La col·laboració de l'IEB amb la cita a Arles va començar anys enrere per tal de difondre l'obra de professionals de les Illes Balears entre els 130 experts d'arreu del món que hi participen.

L'IEB s'encarrega d'abonar al festival la inscripció dels fotògrafs a deu sessions de visionament. Les despeses de desplaçament i vols van a càrrec dels fotògrafs, que poden optar a les subvencions de mobilitat de l'IEB.

El festival acull més de quaranta exposicions en diferents indrets patrimonials d'Arles, un ampli programa d'activitats paral·leles i la fira del llibre de fotografia Arles Book Fair. Les Rencontres de la photographie se celebra des de principis de juliol a finals de setembre de 2022.