torna

Detall de la notícia

Imatge 5274493

Llistes definitives dels programes de formació i innovació educativa i programes educatius del Servei de Normalització Lingüística i Formació

Dia 27 de juny es fan públiques les llistes definitives de centres dels programes de formació i innovació educativa, així com dels programes educatius.

Enguany hem augmentat el pressupost assignat a tots els programes educatius de Normalització Lingüística i hem donat cabuda a la totalitat de centres educatius que varen sol·licitar els programes i que eren centres destinataris: 89 centres educatius que podran disposar d'un dinamitzador lingüístic en llengua catalana, 33 centres educatius que podran fer intercanvi amb altres centres de diferents territoris de parla catalana i 33 centres d'educació secundària obligatòria que podran dur a terme 54 tallers de llengua catalana per atendre a l'alumnat nouvingut.

Pel que fa als programes de formació i innovació educativa organitzats pel Servei de Normalització Lingüístics i Formació pel curs 2022-2023, s'han oferit 6 programes un dels quals és un programa nou que es realitzarà a Eivissa («Aprenentatge Servei a la Badia de Portmany»). Tots aquests programes han tengut molt bona acollida. Se'n beneficiaran un total de 176 centres educatius.

Si voleu veure les llistes definitives de cada programa podeu clicar a l'enllaç.