torna

Detall de la notícia

Imatge 5225049

L'IEB obre una convocatòria dirigida a editorials per participar en la 40a «Setmana del Llibre en Català de Barcelona»

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, ha obert una convocatòria oberta amb l'objectiu de seleccionar sis editorials de les Illes Balears per participar en la 40a edició de la Setmana del Llibre en Català de Barcelona, que se celebra del 9 al 18 de setembre de 2022, al Moll de la Fusta de Barcelona.

A fi de promoure la creació literària de les Illes Balears i donar-li visibilitat, l'IEB participa a la Setmana del Llibre en Català amb un estand institucional, que serà destinat la venda de llibres per part de les editorials seleccionades i a tasques promocionals de l’IEB.

Així mateix, l’IEB participa al Saló de Drets, un espai de trobada entre els editors que participen a La Setmana del Llibre en Català i editors internacionals convocats per l’Institut Ramon Llull.

Per participar en aquesta convocatòria oberta, les editorials que es presentin han d’aportar llibres de la seva producció, ja siguin novetats del darrer any o títols del seu fons. La quantitat de llibres que s’hi puguin dur dependrà del nombre final d’editorials que hi participin. Cal tenir en compte que un dels principals objectius de l’organització de la fira és que sigui un espai per presentar novetats editorials tardor-hivern.

A més, les editorials participants podran sol·licitar una subvenció de mobilitat per cobrir les despeses dels trasllats i de l’allotjament.

Els criteris de selecció tindran en compte la trajectòria i el catàleg de l’editorial, l'interès de les activitats que es proposen i si l’editorial és membre dels Editors de les Illes Balears Associats.

Les sol·licituds s'han d'enviar a l'adreça electrònica cgavino@iebalearics.org, i han d’indicar a l’assumpte del missatge "Inscripció convocatòria oberta: Setmana del Llibre en Català".

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 12 de maig de 2022, a les 23.00 hores.