torna

Detall de la notícia

GESTIÓ D'INTERINS (Curs 2022-2023)

Novetat 05/08/2022:

- Llista DEFINITIVA d'adjudicacions. (Pot consultar-se a través del portal de baremació)
- Per a RENUNCIAR, d'acord amb les condicions de la convocatòria, podeu accedir al següent <tràmit de renúncies>


- Llista PROVISIONAL d'adjudicacions de destinacions provisionals per als aspirants a funcionaris interins docents per al curs 2022-2023 

- El termini per presentar reclamacions és des del dia 04/08/2022 a les 12:45 hores fins al 05/08/2022 a les 12:45 hores.


>>>> Accés al tràmit (Mestres)


>>>> Accés al tràmit (Secundària)

 


Per als funcionaris docents interins, el termini per presentar les sol·licituds de places és des del 1 d'agost a les 13:00 hores fins al 4 d'agost a les 08:59 hores.

>>>>> Accés al tràmit

- Resolució de dia 28 de juliol d'actualització de les llistes definitives d'aspirants a funcionaris interins docents.

- Resolució de dia 28 de juliol de correcció d'errors de la resolució de dia 25 de juliol de 2022 per la qual es determinen les normes que regeixen el sorteig públic per a l'elecció de les places amb reserva per a persones amb discapacitat.


- Resolució de dia 25 de juliol de 2022 per la qual es determinen les normes que regeixen el sorteig públic per a l'elecció de les places amb reserva per a persones amb discapacitat.


AVIS: Us recordam que per accedir al tràmit de selecció de places per als funcionaris en pràctiques i funcionaris interins, que s'iniciarà en breu, és necessari l’autenticació mitjançant Cl@ve (certificat digital / DNI electrònic, Cl@ve PIN, Cl@ve Permanente).

Per tal de verificar el funcionament correcte de les vostres credencials us recomanam provar aquest sistema d'autenticació accedint al portal de baremació particular. 

https://www.caib.es/sadperdoc5front/baremacio/veureBaremacio.do


- L'accés als tràmits corresponents a canvi d'illes i especialitats afins es troben accesibles al portal del docent interí (menú utilitats)   

- Accés al portal del docent interí

- Publicació de les llistes definitives d'admesos i exclosos a la borsa, amb la puntuació assignada, dels aspirants a cobrir en règim d’interinitat places vacants i substitucions per al curs 2022-2023.

- Accés al portal de baremació

- Publicació de la convocatoria, per al curs 2022-2023, del procés d'adjudicació de destinacions provisionals per als funcionaris de carrera docents, funcionaris docents en pràctiques i funcionaris interins docents.

Documents