torna

Detall de la notícia

Imatge 5035848

Surt a licitació el concurs de projectes d'arquitectura de la residència de Sant Llorenç

El projecte preveu la construcció de 60 places, ampliables a 120 en un termini màxim de 5 anys

El pressupost previst és de 5'7 milions d'euros finançats pels fons europeus en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència


La Conselleria d'Afers Socials i Esports licita el concurs de projectes d'arquitectura de la residència de Sant Llorenç des Cardassar. Demà es publicarà a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

El projecte preveu la construcció de 60 places inicials distribuïdes en mòduls de 20 per aconseguir una millor convivència als residents i atenció individualitzada per al resident. No obstant això , el projecte que es redacti ha de tenir en compte la possibilitat de construir fins a 120 places en el mateix solar que també es distribuesquin en mòduls de 20.

Totes aquestes places passaran a formar part de la Xarxa pública d'Atenció a la dependència com a mínim durant 30 anys.

El solar on es construirà disposa de 7000 metres quadrats i ha estat cedit per l'Ajuntament de Sant Llorenç al Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears que depèn de la Conselleria d'Afers Socials i Esports.

El pressupost previst per aquesta obra és de 5'7 milions d'euros i corren a càrrec dels fons europeus provinents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar es farà càrrec de l’adequació urbanística dels terrenys en el marc de la declaració d’interès autonòmic.