torna

Detall de la notícia

Imatge 5008914

Inici de la formació Desenvolupament de la funció directiva

Dia 9 de desembre s’inicia la formació Desenvolupament de la funció directiva organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Recerca per a l’exercici de la Direcció Escolar (CFIRDE-IB) que tendrà lloc de manera simultània, per primera vegada, a les 3 Illes majors.

La formació es desenvoluparà a cada illa amb equips propis, que duran a terme sessions a directors de centres amb nomenament recent i a docents que hagin de presentar o formar part d’un projecte de direcció en la propera convocatòria de selecció de directors.

En aquesta edició s’han inscrit un total de 70 participants (42 a Mallorca, 12 a Menorca i 16 a Eivissa), amb la qual cosa es constata l’interès per la formació en funció directiva a les nostres Illes.

L’objectiu de la formació és proporcionar les competències generals i específiques per exercir les funcions pròpies del càrrec de director/a de centres educatius públics i guiar, entre d’altres, l'elaboració d’un projecte final de direcció que doni resposta a les necessitats dels centres que apareixen especificats a la convocatòria.