torna

Detall de la notícia

Imatge 5008641

Reunió de mentors i mentoritzats de la formació Mentoria per a la direcció escolar

Avui, 3 de desembre de 2021, ha tengut lloc la reunió entre els dos grups de participants de les formacions Mentoria per a la direcció Escolar i Mentoria per a direccions novelles, organitzades pel Centre de Formació, Innovació i Recerca per a la Direcció Escolar (CFIRDE-IB).

En aquesta sessió, 21 mentors (directors amb experiència en el càrrec) que acaben avui la formació presencial i 21 mentoritzats (directors novells en el primer o segon any de mandat) tendran una trobada, amb la idea de fer una primera presa de contacte cara a cara i començar l'acompanyament que es realitzarà durant tot aquest curs durant una sessió quincenal, aproximadament. Així, conflueixen en la mateixa sessió participants de les dues formacions, que duran a terme un treball en xarxa conjunt.

L'objectiu de les formacions és doble: d’una banda, aprofitar tota l'experiència acumulada per actuals directors en exercici i de l’altra, crear una xarxa de suport per als nous directors, que seran acompanyats durant tot un curs escolar.