torna

Detall de la notícia

Imatge 4989627

Toni Roig és nomenat nou gerent de la Fundació Bit

La Junta de Patrons de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, presidida pel conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company, ha nomenat avui el seu nou gerent, Toni Roig, que prendrà possessió del càrrec en substitució d’Álvaro Medina, qui va deixar la gerència de l’entitat a finals d’aquest estiu. La delegada territorial de la Fundació Bit, Carmen Crespo, ha estat al capdavant de l’entitat durant el període de transició.

Toni Roig és llicenciat en pedagogia per la UIB i especialista en qualitat per la UOC. Amb gairebé 20 anys d’experiència com a regidor de l'Ajuntament de Palma, va ser de 2007 a 2011 director de la Fundació iBit, un dels organismes que varen donar lloc a l’actual Fundació Bit. Des de llavors, ha exercit com a pedagog.

La reunió de la junta de patrons en què s’ha fet efectiu el nomenament del nou gerent, s’ha celebrat de manera telemàtica, i ha comptat amb la presència de la secretària general de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Maria Gracia González; el director general de Modernització i Administració Digital, Ramón Roca; el director general de Política Universitària i Recerca, Josep Lluís Pons, la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Asunción Sánchez; i el director general d’Innovació, Eduardo Zúñiga. Toni Roig, ha pres així possessió del càrrec que ostentarà durant els pròxims anys com a gerent de la Fundació Bit, des d’on s’executen les polítiques d’innovació i tecnologia del Govern de les Illes Balears.