torna

Detall de la notícia

Imatge 4979171

Afers Socials i Esports presenta el conveni de patrocini de clubs amb l'UD Ushuaïa Volley i el Bàdminton Pitiús

El Govern atorga 45.000€ al club de Volley i 10.000€ al de Bàdminton

L’objectiu dels patrocinis és obtenir un retorn mediàtic de la imatge Illes Balears

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través del seu director general d’esports, Carles Gonyalons, ha presentat avui el conveni de patrocini que té amb els clubs UD Ushuaïa Volley, valorat amb 45.000€ i el Bàdminton Pitiús valorat amb 10.000€. Per part de l'equip de volley hi ha assistit el president del Club Mariano Esteban i diversos jugadors. Per part del Bàdminton Pitiús hi ha assistit Sílvia Riera i el tècnic i jugador José Vicente Martínez.

Aquesta línia de patrocini als equips esportius de les Illes Balears d'entitats sense ànim de lucre es gestiona a través de la Fundació per a l'Esport Balear i té un pressupost màxim de 500.000 euros. Això representa un augment de 100.000 € (un 25%) respecte a l'any anterior.

Per a l' l'UD Ibiza Ushuaia Volley suposa un increment de 10.000 euros respecte a 2020. El Bàdminton Pitiús no va rebre cap subvenció per patrocini al 2020.

Cal recordar que aquest patrocini se suma als altres ajuts que reben els clubs, concretament, 1.300.000 € de subvenció.

Els requisits dels patrocinats és participar a lligues regulars de màxima categoria nacional no professionals .

El patrocini dels equips consisteix en obtenir un retorn mediàtic de la imatge de les Illes Balears i del Govern. La Conselleria entén que s'aconsegueix mitjançant la promoció del nom d'una localitat, illa o zona geogràfica de les Illes Balears, que haurà d'aparèixer en la denominació utilitzada per l'equip patrocinat, a més d'altres accions de difusió i publicitat, durant els partits disputats al llarg de la lliga regular de categoria estatal a la qual participin, així com a altres actes i competicions celebrats durant l'any 2021 amb presència de l'equip o club patrocinat.