torna

Detall de la notícia

Imatge 4971910

Can Sales celebra el Dia Internacional de les Biblioteques amb un audiovisual que mostra la seva història, espais i col·leccions

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, a través de la Direcció General de Cultura, celebra el Dia de les Biblioteques (24 d'octubre) a les Illes Balears amb un vídeo que mostra la història, els espais i col·leccions de la Biblioteca Pública de Palma Can Sales, de titularitat estatal i gestió autonòmica. L'audiovisual ofereix un tast que els ciutadans podem continuar amb la visita a aquest important centre cultural de les illes. El vídeo està disponible en l’enllaç següent: https://youtu.be/D_7d53wVc7c

El Dia de les Biblioteques se celebra cada 24 d'octubre. Enguany, sota l'organització del Ministeri de Cultura, el lema és "Biblioteques: llegir, aprendre, descobrir", i se centra en destacar el paper de les biblioteques de diferent tipologia com a espais lliures, diversos i oberts per a l'accés a la cultura i el coneixement, a partir de la lectura i del conjunt de recursos que permeten l'aprenentatge i possibiliten la descoberta d'altres idees, altres persones, altres cultures i altres mons.

D'altra banda, Can Sales ha preparat un seguit d'activitats per a la pròxima setmana que començaran el dimecres 26, amb el club de lectura presencial amb l'anàlisi de Mujeres que no perdonan de Camila Läckberg. La sessió serà coordinada per Isabel Arroyo.

La sala infantil acollirà el divendres 29, a les 18 hores, l'espectacle «Els Músics de Bremen» dels Músics Viatgers per a nins i nines de 4 a 8 anys. L'aforament és limitat i l'activitat requereix la inscripció en el taulell o al telèfon 971 17 60 30. Finalment, el dia acabarà amb el programa «Biblioteatre»; la interpretació de tres obres de microteatre de forma simultània a diferents espais de la biblioteca, a les 20.40, 21.10 i 21.40 hores. L'aforament és limitat i per assistir-hi és imprescindible recollir les entrades a la biblioteca.