torna

Detall de la notícia

Imatge 4924708

Activitat de formació per a professorat d'FP – CUINA MEXICANA (IES PUIG DE SA FONT)

El proper 2 de novembre s’obrirà el termini per inscriure’s a la formació “Cuina mexicana”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 20 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Puig de sa Font (Son Servera) els dies 26 i 27 de novembre i 10 i 11 de desembre de 2021.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de l’especialitat de Cuina i pastisseria de l’IES Puig de sa Font. 

2. Altres professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT) de l’especialitat de Cuina i pastisseria de centres de Mallorca. 

Objectius

  • Conèixer les bases i l’origen de la cuina mexicana.
  • Identificar-ne les matèries primeres, les espècies i els condiments i les seves característiques.
  • Reconèixer les elaboracions més representatives de Mèxic.
  • Aplicar les tècniques culinàries adequades.

 

Termini d’inscripció

Del 2 al 14 de novembre de 2021 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Aquesta acció formativa està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.