torna

Detall de la notícia

Imatge 4924659

Activitat de formació per a professorat d'FP – APLICACIONS INFORMÀTIQUES PER AL DISSENY D'ESPAIS COMERCIALS

El proper 30 d’octubre s’obrirà el termini per inscriure’s a la formació “Aplicacions informàtiques per al disseny d’espais comercials”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 20 hores i es durà a terme del 2 de desembre de 2021 al 17 de febrer de 2022. Constarà d’una fase presencial a través de videoconferència (12 hores) i d’una fase a distància (8 hores) a través de la plataforma Classroom.

Destinataris

1. Professors d’FP en actiu de la família professional de Comerç i màrqueting (COM) de l’IES Josep Miquel i Guàrdia (Alaior, Menorca).   

2. Professors d’FP en actiu de la família professional de Comerç i màrqueting (COM) que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb aquesta formació. 

Objectius

  • Adquirir competència amb l’ús d’aplicacions tipus SKETCHUP.

 

Termini d’inscripció

Del 30 d’octubre al 16 de novembre de 2021 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Aquesta acció formativa està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.