torna

Detall de la notícia

Imatge 4921638

La fira d'hoteleria i restauració Horeca comptarà amb la participació d'alumnes d'FP de les Illes Balears

La cinquena edició d’aquesta fira tendrà lloc en el Velòdrom Illes Balears del 7 al 9 de febrer de 2022

El passat divendres, 22 d’octubre, es va presentar a la plaça del Mercat de l’Olivar (Palma) la cinquena edició de la fira Horeca, que tendrà lloc en el Velòdrom Illes Balears del 7 al 9 de febrer de 2022. Aquest esdeveniment, que s’adreça a professionals del sector de l’hoteleria, la restauració i el càtering, també es durà a terme per primera vegada a Eivissa del 16 al 18 de març de 2022.

A l’acte de presentació hi va assistir en representació de la Conselleria d’Educació i Formació Professional el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos. En aquest sentit, s’ha de destacar que la Conselleria d’Educació i Formació Professional participarà en aquesta fira amb un estand, en què els alumnes i els professors dels cicles formatius de les famílies professionals d’Hoteleria i turisme i d’Instal·lació i manteniment faran una demostració del que realitzen en el seu dia a dia en els seus centres.

També hi foren presents el conseller delegat i director comercial d’Horeca, José Luís Córcoles; el batle de Palma, José Hila; el conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora; el director general de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular del Govern de les Illes Balears, Manuel Porras, i el fundador i el president de la Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares (ASCAIB), Koldo Royo y José Cortés, respectivament.

Durant la seva intervenció, Antoni Baos va remarcar la importància de la formació i va agrair l’esforç de les empreses, i més en concret les del sector de la hostaleria, que acullen els alumnes del mòdul de Formació en centres de treball (FCT) en aquest temps tan complicat a causa de la pandèmia. Segons Baos, “això permet que els alumnes puguin continuar formant-se i que puguin desenvolupar totalment el seu currículum”.