torna

Detall de la notícia

Imatge 4911332

V Jornada de Dinamització Lingüística

La Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears organitza la V Jornada de Dinamització Lingüística, que tindrà lloc el proper dimarts 26 d’octubre, entre les 9 h i les 15 h, a l’Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, núm. 3, Palma). Els destinataris són, principalment, tècnics de dinamització lingüística de les diferents administracions públiques, tot i que està oberta al públic general interessat en la matèria.

L’edició d’enguany se centrarà en la qüestió de l’adopció lingüística, el concepte de nou parlant o parlant d’adopció, els espais segurs per a la llengua i el cicle d’acompanyament a la integració lingüística. Així, hi haurà ponències a càrrec d’experts d’arreu dels territoris de parla catalana: Joan Pujolar, Maite Puigdevall, Raquel Casesnoves, Marina Massaguer, Avel·lí Flors-Mas i Puri Pinto. Al final de la jornada s’organitzarà un debat obert. 

En aquesta edició hi haurà ponències que s’impartiran en línia i d’altres de manera presencial. Així mateix, tant es podrà seguir en línia com presencialment el desenvolupament de la sessió. En qualsevol cas, els assistents, sigui quina sigui la modalitat que hagin triat, podran intervenir i aportar el seu punt de vista a la reflexió i el debat.