torna

Detall de la notícia

Imatge 4899360

CONSELL DE GOVERN: EDUCACIÓ CONTRACTARÀ 6 NOUS ATE PER A AQUEST CURS 2021-2022

\ Aprovada la dotació econòmica de 6 nous auxiliars tècnics educatius
\ La finalitat és cobrir les necessitats dels alumnes amb necessitats especials

\ Els nous ATE es contractaran per a aquest curs 2021-2022
\ Es distribuiran entre centres de Palma, Inca, Manacor i Menorca


El Consell de Govern ha aprovat avui la dotació econòmica de sis noves places d’auxiliar tècnic educatiu (ATE) per donar resposta a les necessitats dels alumnes amb necessitats especials als centres educatius de les Illes Balears. Els nous ATE es contractaran i s’incorporaran als centres aquest curs 2021-2022.

La creació i la dotació d’aquestes sis noves places d’auxiliar tècnic educatiu (ATE) responen a un informe de la Conselleria sobre la necessitat de dotació de llocs de treball de la categoria professional d’auxiliar tècnic/a educatiu/iva (ATE) als sectors de Palma, Inca, Manacor i Maó per al curs 2021-2022. Un informe exposa la demanda creixent del suport que proporciona el professional ATE en els centres públics docents.

L’aposta per una escola inclusiva de qualitat, l’augment del nombre d’alumnes amb un diagnòstic NEE i, d’altra banda, la demanda per part de les famílies d’escolaritzar els seus fills amb NEE a centres educatius ordinaris fan que els recursos d’ATE disponibles siguin insuficients per donar resposta a una escolarització de qualitat que la llei garanteix.

La previsió de la Conselleria d’Educació i Formació Professional és contractar aquests sis nous tècnics perquè es puguin incorporar als centres aquest curs 2021-2022.