torna

Detall de la notícia

Imatge 4879371

TRÀMIT PROFESSORAT RELIGIÓ ISLÀMICA CURS 2021-2022. RECONEIXEMENT FORMACIÓ PERMANENT PROFESSORAT

Per tal d’ajudar-vos en el tràmit de professors de religió islàmica per al curs 2021-2022, us volem recordar aquests aspectes:

1. La tramitació del reconeixement d’activitats de formació permanent del professorat per al curs 2021-2022 s’ha de fer únicament i exclusivament a través del tràmit telemàtic creat a tal efecte que trobareu clicant AQUÍ.  

2. Aquest tràmit estarà operatiu únicament des del 4 al 7 d’octubre de 2021.

3. No serà vàlida cap documentació lliurada a través d’un Registre oficial per a complimentar aquest apartat d’aquest tràmit.

4. No cal aportar la documentació relativa a les activitats de formació permanent que ja figurin al Portal del personal dels aspirants.

5. Aquelles persones que ja tenen el màxim de puntuació en l’apartat de Formació Permanent del Professorat no han de complimentar el tràmit telemàtic d’aportació de documentació relativa a formació permanent del professorat.

6. Una vegada fet el vostre enviament, si hi voleu afegir alguna activitat de formació permanent que hàgiu oblidat adjuntar, cal que faceu la tramitació de nou en la seva totalitat, ja que només és vàlid el darrer enviament que faci cada una de les persones que participi en el tràmit.

Tots els aspirants que hagin d’aportar documentació relativa a formació permanent del professorat hauran obligatòriament de:

1. Descarregar-se el full de càlcul que trobareu més avall.

2. Emplenar-lo tenint en compte que:

  • algunes columnes contenen aclariments. Les trobareu senyalades amb un triangle vermell, a la seva cantonada superior dreta. En aquest sentit, per veure el comentari inserit cal col·locar el cursor damunt aquest triangle.
  • cal escriure el títol de l’activitat formativa COPIAT TAL I COM FIGURA ESCRIT AL CERTIFICAT amb la font en MINÚSCULES.
  • s’han d’emplenar obligatòriament tots els camps que figuren al full de càlcul en cada una de les seves files i columnes.

 

3. NO S’HA D’ADJUNTAR EN UN ÚNIC DOCUMENT PDF TOTA LA DOCUMENTACIÓ. En aquest sentit, cal aportar un PDF independent de la resta per cada certificat aportat. A través del tràmit, cal aportar el full de càlcul i la resta de documentació mitjançant un fitxer .zip, en què s’incloguin tots els documents. Aquest fitxer s’ha de guardar amb el següent títol: DNI_Llinatges_Nom (per exemple: 43105879X_REGUERO PONS_ MARIO).

4. Cal fer arribar al Servei de Formació Homologada i Capacitació EL FULL DE CÀLCUL I LA DOCUMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIA mitjançant el tràmit telemàtic que trobareu clicant AQUÍ.