torna

Detall de la notícia

Imatge 4874504

L'IEB participa en FiraTàrrega amb un estand propi per donar suport als grups i companyies balears

També organitza "Arts Escèniques: Trobada entre Illes", que posarà en contacte els artistes de les Balears amb professionals internacionals

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) és present a l'edició d'enguany de FiraTàrrega amb un estand propi a l'espai professional de la fira, La Llotja, que serveix com a aparador de les arts escèniques de les Illes Balears i dona suport als grups i companyies que hi participen.

Les companyies balears Hermanas Picohueso i Manipulats són presents a la programació oficial de FiraTàrrega. Hermanas Picohueso hi presentarà el seu darrer espectacle, P-acte Idiota, que ha format part del programa de suport a la creació de Tàrrega d'enguany, mentre que la companyia Manipulats hi actuarà amb el muntatge "Téntol".

També tindrà lloc una activitat professional promocional, que sota el nom "Arts Escèniques: Trobada entre Illes", servirà per posar en contacte els artistes de les Balears amb professionals internacionals. L'activitat compta amb el partenariat de l'entitat irlandesa ISACS (Irish Stree Arts, Circus & Spectacle Network) i la presència de les companyies balears Baal, Manipulats, Clownidoscopio, Circ Bover, La Mecànica, La Trup, Hermanas Picohueso, així com altres professionals de les Illes, com el Teatre Municipal d'Artà, i Teatre Principal de Palma, que entraran en contacte amb agents, programadors i distribuïdors d'arreu del món. L'acte és un punt de trobada entre les Balears, Irlanda i la resta del món, que pretén facilitar connexions i sinergies entre professionals i artistes.

FiraTàrrega és un mercat internacional d'arts escèniques, amb especial interès a les arts del carrer, els espectacles visuals i els no convencionals, que enguany arriba a la seva 40 edició i se celebra fins aquest diumenge a Tàrrega.
La presència de les Balears a la fira obre una porta a la internacionalització de les companyies balears i fomenta l'intercanvi i la col·laboració amb agents de tot el món.