torna

Detall de la notícia

Imatge 4864379

Convocatòria de subvencions NextGenerationEU per a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial

NOTA IMPORTANT: Les sol·licituds només es poden presentar a través del tràmit telemàtic específic que podreu trobar a l'apartat enllaços que figura en aquesta pàgina. No seran vàlides les sol·licituds que es presentin a través del Registre Electrònic Comú ni a les oficines de registre.

Per a la realització del tràmit telemàtic és necessari disposar d'un certificat amb firma digital. No són vàlids els certificats Cl@ve PIN, ni Cl@ve Permanent. Podeu trobar les instruccions per obtenir el certificat digital a l'apartat documents d'aquesta pàgina.

Actuacions subvencionables: Són actuacions subvencionables la inversió en instal·lacions de producció d’energia tèrmica amb fonts renovables, destinades a la climatització o producció d’ACS en habitatges.

Les actuacions subvencionables inclouen les tecnologies solar tèrmica, biomassa, geotèrmica, hidrotèrmica o aerotèrmica (exceptuant les tecnologies aire-aire) per a climatització i/o aigua calenta sanitària en habitatges.

Presentació de sol·licituds: El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 20 de setembre de 2021 i finalitza quan s'esgoti el crèdit o, com a màxim, el 31 de desembre de 2023.

Les sol·licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica a través de l'enllaç que s'adjunta.

FinançamentL'actuació disposa d'ajuts procedents del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu "NextGenerationEU".

Així mateix, en cas de dubtes sobre la tramitació de subvencions podeu accedir a l’enllaç següent: (finestreta tramitació subvencions)