torna

Detall de la notícia

Imatge 4837196

El TIB posa en marxa la campanya IrresisTIBle per a promocionar el transport públic entre els visitants

El TIB ha engegat una campanya de promoció del transport públic específica per als turistes que aquest estiu han decidit visitar Mallorca. Sota el lema “IrresisTIBle” es convida a descobrir llocs de Mallorca amb el transport públic del TIB. El bus interurbà arriba a platges, mercats locals, pobles amb encant o parcs lúdics.

En aquests moments està activa una campanya online i a través de xarxes socials adreçada al turista procedent de l’Estat espanyol, al públic anglès i a l’alemany, els tres col·lectius principals que tradicionalment han visitat la nostra illa. A més es disposa d’un circuit d’opis a l’aeroport, just a la zona de recollides de maletes. Es tracta de suports digitals en els quals es va combinant la creativitat en tres idiomes: català, castellà i anglès.

D’altra banda, la informació a l’aeroport queda reforçada amb l’atenció personalitzada d’informadors del Consorci de Transports de Mallorca que, des del 15 de juny, el visitant pot trobar a un taulell just abans de sortir de la terminal. Es tracta d’un punt d’atenció a l’usuari on també s’ofereix informació del bus urbà i del servei públic del taxi. El punt està obert al públic de dilluns a diumenge, de 8.00 h a 21.00 h. A més hi ha plafons amb informació del recorregut, horaris i tarifes de les línies Aerotib tant a dins de la terminal com a la parada.