torna

Detall de la notícia

Imatge 4802816

El conseller March va participar de la cerimònia de graduació 20-21 de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Balears (ESADIB)

\Es varen graduar un total de 35 alumnes que són l’onzena i dotzena promoció de l’ESADIB

 

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Estudis Artístics Superiors, Antoni Baos, va assistir el passat dimarts, a la cerimònia de graduació 20-21 de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Balears (ESADIB). Un acte que es va celebrar al Conservatori Superior de Música i dansa de les Illes Balears, en el que es varen graduar 35 alumnes que corresponen a l’onzena i dotzena promoció de l’Escola.

La cerimònia congregà a l’alumnat que es va graduar el curs passat però que per motius de la pandèmia COVID-19 no va tenir acte de graduació, amb els titulats d’aquest curs 2020-2021.

La presentació de l’acte va córrer a càrrec de dues ex-alumnes de l’Escola, de la directora del centre, Maite Villar, i del conseller Martí March. Per després donar pas al lliurament de diplomes i a les intervencions d’un alumne en representació de cada promoció.

Un acte emotiu i de reconeixement, que tanca el curs 2020/21 de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Balears (ESADIB).