torna

Detall de la notícia

Imatge 4800607

Educació treu a licitació les obres de dos projectes de millora de l'IES Maria Àngels Cardona, a Menorca

\Un dels projectes rehabilitarà espais del centre per construir dues noves aules

\L’altra actuació consisteix en la reparació i impermeabilització de la coberta del centre

\Les dues obres suposen una inversió de gairebé 255 mil euros i, beneficiaran a un alumnat de 770  alumnes de l ‘IES

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de dos projectes de millora de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella,  a Menorca. Aquests projectes que contemplen la millora d’infraestructures del centre surten a licitació per un total de 254.992 euros.

Es tracta de dues actuacions diferents, per una part es rehabiliten els espais de l’antiga vivenda del porter per ubicar dues noves aules amb un pressupost de 169.44 99 euros i un termini d’execució de 3 mesos. I per l’altra, es repara i impermeabilitza la coberta de l'IES amb una inversió de 85.493 euros  i un termini d’execució de 2 mesos.

Aquestes obres dotaran de més espai al centre i milloraran les seves infraestructures, el que beneficiarà als 770 alumnes que té el centre i, als de futur.

Gairebé 255 mil euros en projectes de millora de l’IES Maria Àngels Cardona de Menorca Amb un pressupost de més de 169  mil euros, la primera de les obres surt a licitació amb un termini d’execució de 3 mesos.

El projecte preveu la rehabilitació dels espais de l’antic habitatge del porter del centre. Amb aquesta actuació es recuperarà aquest espai, esmenant patologies estructurals i de salubritat, per a que el centre pugui disposar de dues noves aules.

L’altra actuació té un pressupost de 85.493 euros i un termini d’execució de 2 mesos. L’obra consisteix en la reparació i impermeabilització de la coberta plana i la reparació d’elements de formigó carbonatats del claustre nord.

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquestes dues actuacions de més de 254 mil euros, són obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.