torna

Detall de la notícia

Imatge 4758746

Convocatòria de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III)

NOTA IMPORTANT: Les sol·licituds només es poden presentar a través del tràmit telemàtic específic que podreu trobar a l'apartat enllaços que figura en aquesta pàgina. No seran vàlides les sol·licituds que es presentin a través del Registre Electrònic Comú ni a les oficines de registre.

Actuacions subvencionables: Es poden rebre ajudes per a les següents actuacions:

  • Actuació 1: Adquisició de vehicles elèctrics endollables i de pila de combustible. 
  • Actuació 2: Implantació de punts de recàrrega

Presentació de sol·licituds: El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 5 de juliol de 2021 i finalitza quan s'esgoti el crèdit o, com a màxim, el 31 de desembre de 2023.

Les sol·licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica a través de l'enllaç que s'adjunta.

Termini per a la justificació de l'actuació: El termini per a la justificació és de 12 mesos des de la concessió de la subvenció.

Finançament: L'actuació disposa d'ajuts procedents del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic; el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (pla MOVES III) amb el lema "finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU".

Així mateix, en cas de dubtes sobre la tramitació de subvencions podeu accedir a l’enllaç següent: (finestreta tramitació subvencions)