torna

Detall de la notícia

Imatge 4756651

Educació implantarà els estudis professionals de dansa al Conservatori d'Eivissa i Formentera Catalina Bufí el proper curs 2021/2022

\Els estudis elementals de dansa es varen implantar a Eivissa el curs 2018/19

\La bona acollida d’aquest estudis permeten donar ara una passa més i ampliar l’oferta als estudis professionals


La Conselleria d’Educació i Formació Professional implantarà per el proper curs 2021/22 els Ensenyaments Professionals de Dansa al Conservatori Professional d’Eivissa i Formentera desprès d’estudiar la seva viabilitat i realitzar les proves d’accés entre l’alumnat de les Pitiüses.

La implantació dels estudis professionals de dansa arriba de forma progressiva desprès d’un procés que es va iniciar ara fa 4 anys (curs 2018/2019) amb la implantació al Conservatori dels estudis inicials amb 40 alumnes distribuïts amb 2 grups de 1r curs i 1 grup de 2n curs d’Ensenyaments Elementals de Dansa.

En paraules del director general Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, és la continuació natural de la implantació dels estudis dels ensenyaments elementals de dansa que va iniciar aquesta Conselleria. I el que hem valorat ha estat per una banda la petició del propi centre i la demanda existent a l’illa d’Eivissa. Al que ha afegit que de les proves que s’han fet, s’ha constatat que hi ha un nombre d’alumnes, que no arriben al mínim establert, però s’ha determinat que era interessant donar aquesta oferta perquè aquests alumnes puguin continuar amb els seus estudis de dansa. 

Es dona continuïtat acadèmica a l’oferta formativa de dansa a Eivissa

La demanda i la bona acollida d’aquests estudis permeten ara a la Conselleria donar continuïtat acadèmica a l’alumnat implantant per al proper curs els estudis professionals de dansa.

La seva implantació també es farà de manera progressiva. El curs vinent es començarà amb el 1r curs d’estudis professionals de dansa.

A l’actualitat el Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera a la seva seu d’Eivissa compta específicament amb les instal•lacions pertinents per als ensenyaments de dansa i amb un alumnat de 75 persones.