torna

Detall de la notícia

Imatge 4748805

Afers Socials i Esports millora les condicions laborals del personal tècnic de tecnificació esportiva

Tots els programes de tecnificació esportiva (23) disposaran de personal propi de la Fundació per a l’Esport Balear

Entre les 48 places, hi ha 17 llocs de feina per a directors tècnics, 25 per a tècnics, 5 preparadors físics 1 coreògraf


La Conselleria d'Afers Socials i Esports millora les condicions laborals del personal tècnic de tecnificació esportiva de la Fundació per a l’Esport Balear en la nova convocatòria de procés de selecció que acaba d’obrir per a la contractació amb caràcter temporal de 48 llocs de feina dels programes de tecnificació i la creació de les borses de treball per a substitucions.

D’aquesta manera, per primera vegada el total de 23 programes de tecnificació esportiva disposarà de personal propi de la Fundació per dur a terme la seva activitat.

Entre les millores d’aquesta convocatòria, s'augmenten les retribucions actuals en un 6,67%. Anualment aquesta estructura tècnica suposa una inversió de 1.036.237,58€ per a la Fundació per a l’Esport Balear, que depèn de la Conselleria d’Afers Socials i Esports. A més, es dona més estabilitat a aquest personal, atès que la contractació serà de l'1 de setembre de 2021 al 31 d'agost de 2024, amb possibilitat de prorrogar-se fins al 31 d'agost de 2028. Ara aquests contractes són d’un cicle olímpic, de 4 anys.

En total, es convoquen 48 places de personal tècnic esportiu per als programes de tecnificació: 17 per a directors tècnics o directores tècniques, 25 de tècnics o tècniques, 5 de preparadors físics o preparadores físiques, i 1 de coreògraf o coreògrafa.

Aquest personal s’encarrega de la tecnificació esportiva per preparar els esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB).

El termini per presentar les sol·licituds és fins al 28 de juny de 2021.