torna

Detall de la notícia

Imatge 4723818

L'IEB participa en la Fira del Llibre de Palma amb un programa d'activitats pels seus 50 anys

L'Institut d'Estudis Baleàrics participa en la 39a Fira del Llibre de Palma amb un programa d'activitats que arranca aquest diumenge, a les 11 hores, amb una taula rodona sobre la creació d'obres il·lustrades infantils i juvenils. Intervindran en l’acte Margalida Vinyes, Antoni Galmés, Nívola Uyá, Carles Joan Sànchez Cardona i Antoni Salom. A les 12 hores es durà a terme un recital de poesia a càrrec de Miquel Bezares, Joan Tomàs Martínez, Maria Victòria Secall i Patricia Álvarez.

Per altra banda, el dissabte 12, a les 17 hores, es presentarà el llibre Llaços. Una cançó per anar a dormir de Mateu Xurí i Toni Galmés.

Aquestes activitats s'emmarquen dins dels actes de celebració dels 50 anys de l'IEB i reivindiquen les seves noves ajudes de creació.

La Fira del Llibre, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, torna al passeig del Born de Palma en les dates habituals. Serà del 4 al 13 de juny, en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En total, hi participen 17 llibreries agremiades, a més d'institucions.

Enguany es disposarà de dos escenaris a cada banda del passeig del Born: un més gran, a la part de la plaça de la Reina i un altre a la part de la plaça Joan Carles I. La majoria de les activitats seran d'assistència lliure fins a completar el nombre de cadires i per a algunes serà necessari reservar plaça.

El lema d'enguany és "Roda el món. Torna al Born", per agrair la feina de totes les persones que en aquests moments de dificultat per la pandèmia han fet que el món segueixi rodant i, sobretot, que no aturi l'activitat cultural i editorial. Tots es trobaran un any més al passeig del Born de Palma per celebrar-ho, amb seguretat i ganes de cultura.