torna

Detall de la notícia

Imatge 4654598

TRÀMIT PROFESSORAT RELIGIÓ CURS 2021-2022. RECONEIXEMENT FORMACIÓ PERMANENT PROFESSORAT

Per tal d’ajudar-vos en el tràmit de professorat de religió per al curs 2021-2022, us volem recordar aquests aspectes:

1. La tramitació del reconeixement d’activitats de formació permanent del professorat per al curs 2021-2022 s’ha de fer únicament i exclusivament a través del tràmit telemàtic creat a tal efecte que trobareu a l’enllaç següent: https://www.caib.es/sistrafront/sistrafront/inicio?language=ca&modelo=EC0080SSD&version=1&tipus=7033Aquest tràmit no estarà operatiu fins al 19 d’abril de 2021 i es tancarà el 26 d’abril d’aquest mateix any.

2. No serà vàlida cap documentació lliurada a través d’un Registre oficial per a complimentar aquest apartat d’aquest tràmit.

3. Aquelles persones que ja tenen el màxim de puntuació en l’apartat de Formació Permanent del Professorat no han de complimentar el tràmit telemàtic d’aportació de documentació relativa a formació permanent del professorat.

4. Una vegada fet el vostre enviament, si hi voleu afegir alguna activitat de formació permanent que hàgiu oblidat adjuntar, cal que faceu la tramitació de nou en la seva totalitat, ja que només és vàlid el darrer enviament que faci cada una de les persones que participi en el tràmit.