torna

Detall de la notícia

Imatge 4647015

La Simfònica i Sergej Krylov interpretaran el concert per a violí de Mendelssohn en el pròxim concert de temporada

El programa es completa amb la Simfonia núm. 4 de Schumann

Sergej Krylov serà el violinista solista del catorzè concert de temporada de l’Orquestra Simfònica Illes Balears el 9 d’abril, a les 19.30 hores, al Trui Teatre. El violinista rus interpretarà un dels concerts més coneguts per aquest instrument, el Concert per a violí de F. Mendelssohn. D’altra banda, la Simfonia núm. 4 de Schumann completarà el programa. Les entrades ja estan disponibles a la web de la Simfònica.

Compost al voltant de 1845, el Concert per a violí de Mendelssohn fou l’última gran obra orquestral del compositor alemany. Una peça important del repertori per a violí i un dels concerts més populars i interpretats.

Sergej Krylov, un dels intèrprets més reconeguts actualment, és un músic efervescent, que destaca pel lirisme intens i una bellesa tonal fascinant.

Com a convidat habitual de diverses institucions importants i de les principals orquestres mundials, Krylov ha actuat amb l’Orquestra Nacional de Rússia, Filharmònica della Scala, Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Orchestre Philharmonique de Radio France, DSO Berlin i Budapest Festival Orchestra.

El concert acabarà amb l’energia i melancolia d’una de les obres més importants de Schumann, la Simfonia núm. 4. És una de les més aclamades i ha contribuït durant les següents dècades a fer cada vegada més famós i respectat el nom del compositor.

Per últim, en aquesta vetllada els músics de la Simfònica estrenaran el nou vestuari proporcionat pel patrocinador El Corte Inglés.

El concert es repetirà l’endemà a l’Auditori de Manacor, a les 19 hores.